38: Staur Gård-Tangen

 • 8. mai 2019
 • Tid brukt: 08:19
 • Distanse: 21.2 km
 • Totalt: 737.2 km
 • Vær: kaldt, snø, sol, vind
 • Regnskap:
  • Gårsdagens saldo: 137
  • Budsjett: 500
  • Utgifter:
   • Losji: 100
   • Kost: 403
  • Ny saldo: 134

Bare en liten stemningsrapport fra Tangenodden camping. Det ser idyllisk ut og det er det, men det skifter fort. Solen går snart ned og jeg er spent på natten, som lover null grader og regnvær.

I morgen må jeg velge mellom 3 mil langs Mjøsa eller opp i høyden. Her ligger det på 250 meter og mange stier kunne jeg ikke gå pga gjennomslagsføre. Dvs at på 500 meters høyde er det mere av det. Kanskje du ser litt av snøen på bildet med teltet 🙂

Har holdt på ustanselig siden jeg ankom campingen og det er nettopp det som gjør en forskjell fra hytte. Her kan jeg jorde meg og koke vann selv. Selvsagt, det er litt mere med det, som f. eks. lading av telefon, klokke, batteri etc., men tester ut det store batteriet for hva det er verd. Det skal holde lading av alt og 2 netter med AirMini.

Bruker for mye energi på det som ligger foran. Vet at på campingen i morgen må jeg bo i telt, for de har ingen hytter, så blir jeg riktig blaut så møter jeg en ny utfordring, men tenker at jeg skal være damen til å klare også dette.

Føler meg litt barsk og selvstendig her jeg sitter, men skulle dødd for at Bernt hadde fri og ble med. Han er tross alt den som har ført an alt camping livet gjennom 30 år, men det gjør seg å klare seg selv også. Gir en egen feeling.

Planen er å gønne på i morgen, for så dagen etter vandre til Eidsvoll. Der tar jeg toget inn til Oslo og bor på flatseng på hybelen til Per Kristian. Da kan jeg ta dagsturer der i fra. Pilegrimshusene er ikke åpne så tidlig på året og hotellene er for dyre, og du får ikke meg til å bo i gapahuk utenfor drabantbyene til Oslo. No Way.

Det var deilig å kjøpe og spise annen mat enn Realturmat og havregrøt i dag. Butikken lå 200 meter forbi campingen så jeg vinket til en vennlig mann og dattere hans, i et hus og spurte om sekken kunne stå der til jeg var tilbake. Yngve, som han het (trommerslager, by the way) tilbød seg å kjøre meg til butikken. Det skjer bare ikke 🙂 Jeg går alle stegene selv på denne reisen.

Da jeg var tilbake kjørte han varene og sekken ned til campingen. Det er noe annet. Jeg vandrer selv 🙂

Natta. Begynner å bli kjølig.

B. Xxx

Innsikt: Vennlighet er dagens gode. 

Reklame

2 kommentarer om “38: Staur Gård-Tangen

 1. Wenche

  Så spennende å følge bloggen din Betty. Du er jaggu tøff asså. Ønsker deg fortsatt masse lykke til med vandringen. Du gønner på du 😀

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s