55: Aalestrup-Skals

Endelig en benk. Ved Tostrup Kirke.
 • 29. mai 2019
 • Distanse: 18.7 km
 • Totalt: 1065.7 km
 • Været: Oppholdsvær, en del sol, litt varmere enn i går
 • Økonomi:
  • Saldo fra i går: -2459
  • Dagens: 500
  • Kost & øl: 140
  • Losji: 100
  • Saldo: -2199

2 grader varmere. Det gjør susen.

Men i dag er jeg nærmere himmelen enn noen gang og det helt av seg selv. Beina gikk som en kule og jeg er så takknemlig og så glad for at formen gjør seg selv. Lenge siden jeg har kjent at formen går rett vei, dette er dagen. Ble nokså overrasket. Sov riktignok 10 timer i natt (litt av og på), men totalt bra. Vasket meg ut av en trist liten hytte. Glad jeg kunne bidra med litt liv der. Skals var målet og hit kom jeg og ble tatt godt i mot på kuleste puben nord for Viborg. Her har de lov å røyke og to tvilling-brødre har jobbet i et firma som har laget skumgummimadrasser, med tilholdssted på Øysand/Melhus. Underlig hvor liten og hvor stor verden kan være, fordi den tidligere generalsekretæren for Nato, før Stoltenberg, kommer fra Skals.

Niels, den en tvillingbroren som jobbber på Skals Kro

Jeg har installert meg på et nydelig rom overfor puben til kr 100, brukte 20 kr i en Tuborg da jeg ankom. Spist middag på et nærsted for kr 100 og avslutter i puben med en øl for kr 20.

Imponert over å få så mye for så lite, men samtidig har jeg et minus å innhente.

Takker for følget, i dag også!

Innsikt: Gode dager kommer noen ganger helt av seg selv.

Reklame

3 kommentarer om “55: Aalestrup-Skals

 1. Anne-Sissel Bergum

  Da har du kommet et stykke på veg.
  Jeg er tilbake fra Via Romea. Før du begynner på den i Italia må vi snakke sammen. Ruta er ikke merket som via Romea der jeg gikk. Flere steder må du ha hjelp slik Synnøve fikk. Har du vudert St Bernadspasset istedenfor Brennerpasset ?
  hilsen
  Anne-Sissel

  Liker

 2. Tilbaketråkk: 60: Kragelund-Sepstrup – Eg e' på vandring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s