58: Viborg-Hald

 • 3. juni 2019
 • Distanse: 18.8 km
 • Totalt: 1114.9 km
 • Økonomi:
  • Saldo fra sist: -1699
  • To dager: 2×500
  • Losji: 2×100
  • Kost: 400
  • Ny saldo: -1299

Jeg har slått meg på Herberge-bølgen, anbefalt av en hyggelig dansk familie jeg møtte andre dagen på herberget i Viborg. Passelige avstander mellom etappene og, det er som å åpne et Kinderegg, du vet ikke hva som kommer, men etter 5 sekunder kjenner du det igjen likevel. Her er det ihvertfall reint og orden på sakene. Nå er jeg på Hald Hovedgaard, hvor også Det Danske Forfatter- og Oversættercenter og en naturskole holder til.

Som en film fra krigen eller et skip til Amerika

For en vakker dag! Har gått i skog det meste av tiden. Rotet litt rundt i byen. Kjøpte knotter til stavene, Real TURMAT, ny lakenpose og var på Turistkontoret. Tok en kaffelatte før jeg forlot byen. Det blir ikke for mange, for gode kopper kaffe.

Kroppen er i form. Bærer hvert gram med stolthet, både på egen kropp og i sekk. Får tanker om at kiloene har valgt meg, så jeg skal slakke ned tempoet, så jeg får med meg det som skjer rundt meg. Og ihvertfall i dag mener jeg å ha sett en snegle føde, har ikke hørt noen andre si det.

Føler meg privilegert og plassert på en og samme tid og når jeg vandrer føler jeg meg uendelig fri. Gratulerer min midterste sønn med dagen, 24 år. Jeg elsker deg og du har en mor som gjerne vil være i form og oppleve eget liv og observere ditt liv, med respekt og kjærlighet.

På tide å lage seg mat. Real TURMAT 🙂

Innsikt: Å vandre er verdifullt på mange plan.

Reparasjon av sekk hos SpejderSport i Viborg
Reklame

2 kommentarer om “58: Viborg-Hald

 1. Grete Ekeberg Henriksen

  Hei.
  Så fint å følge deg på vandringen.
  Mye trivsel i gårdagens blogg. ♥
  Fine bilder og reportasjer i bloggene dine. (sekkereparatøren i Viborg så veldig koselig ut) Riktig god vandring videre, Betty 🚶 👍 Grete

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s