59: Hald-Thorning

 • 4. juni 2019
 • Distanse: 20.2 km
 • Totalt: 1135.1 km
 • Vær: t-skjorteish
 • Økonomi:
  • Gårsdagens saldo: -1299
  • Dagens: 500
  • Kost: 150
  • Losji: 100
  • Ny saldo: -1049

Første gode nyheten er at jeg sov 11 timer, fra kl 21 til 08:00.
Takket være miniair er søvn blitt noe helt annet og velsignet være mulighetene. Håper bare jeg ikke forstyrret hun andre som bodde på Hald. Vi var 2 der, fordelt på 30 senger. Jeg visste at dagens løype var ca 25 km, så jeg «shortcuttet» for å få det ned i 20 km. Lett gange, lett tur, sleit litt i ene skuldra, men fikk noen benker og bord til hjelp, så det gikk bra.

Andre gode nyheten er at når jeg kom til Thorning, så var jeg pilegrim nr 85 i dette nye huset og Hanne var min pilegrimsvert og hun var ny i dag og tok meg så hjertelig i mot, i sammen med sin mann.

Pilegrimsverten: Hanne og mannen

Det er helt fantastisk her. Lyset slåes på når du går inn på do/badet/ etc. Her er det vaskemaskin, tørketrommel, tørkeskap, kirken rett ved siden av og…

Den gode nyheten nummer 3, jeg kan ikke reise fra et slikt sted, uten å takke ja til en invitasjon jeg fikk. Thorning friluftsspill har satt opp Ronja Røverdatter. Det er vegg i vegg med huset her. Det er klart jeg må få med meg dette. Når jeg nå skal gå så langt så er det bare å få med seg det utrolige. Jeg kommer ikke fortere frem om jeg lar det være.

Jeg skal vaske alt jeg har av klær. Til og med ponchoen. Det føles så godt å få lande i dette huset her. Jeg har også fått lov til å låse døren, siden jeg er eneste gjesten i kveld.

Mollkoser meg og er sikker i min sak: dette går veien !!!

Innsikt: Jeg er på en reise (som i middelalderen), ikke med i et løp.

Reklame

2 kommentarer om “59: Hald-Thorning

 1. Grete Ekeberg Henriksen

  God vandring videre, Betty 🚶
  Så fint at alt går så bra 🌹😊
  Ser frem til neste «reiseskildring»
  ♥♥ Grete

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s