60: Thorning-Kragelund

 • 6. mai 2019
 • Distanse: 19.6 km
 • Totalt: 1154.7 km
 • Økonomi:
  • Saldo fra tidligere: -1049
  • 500 x 2
  • Billett Ronja Røverdatter 200
  • Kost: 400
  • Bo: 2x 100
  • Saldo: -849

Startet å vandre kl 07:50 i dag. Tidligst av alle dager.

Da jeg kom hjem fra teater i går lveld, var huset fullt av folk. Det ble mye sosialt, jeg gikk på butikken og kjøpte samme flaske rødvin som de satt og drakk og den kostet kr 30 og er den beste jeg har smakt til nå. Skjønte at: «if you can’t beat them, join them».

Vi pratet om grunnlovsdagen og valgdagen og jeg la meg på stuen pga min miniair-maskin som lager litt støy. Sov ikke så godt, men fikk en god yoga på morgenen og en god start på vandringen, som ble en rar sak, pga torden, jeg mener skikkelig torden.

Sitter nå og taster på et kjøkken på Kragelund. En kul danske, Walder og jeg sitter her. Rart at vi skulle møtes mitt opp i det hele. Han har 3 døtre og en kone i fullt arbeid. Han går fra Padborg og går Danmark på langs etter Hærvejen.

Jeg skal lange ut sørover og alle synes jeg har så tung sekk.
«Sleper du med deg det norske flagget?» «Og hold da keft mann, hvor tung sekk du har.» Jeg klager ikke. Jeg har alt jeg trenger, nesten, mangler god kaffe og Bernt!

Innsikt: Hver dag gjør litt vondt fordi jeg ikke helt vet hva som møter meg, men det er liv i det.

Reklame

3 kommentarer om “60: Thorning-Kragelund

 1. Grete Ekeberg Henriksen

  Gratulerer med dag 60, Betty 🌹 2 mnd. på veien og ca 2 mil daglig.Imponerende!
  Du fortjener god rødvin. Tror det er fint at du møter andre på veien, da blir det litt tryggere og du blir ikke helt alene hele tiden. God tur videre!. Ønsker deg fint turvær. Tordenvær er ikke artig.
  🚶♥♥ Grete.

  Liker

  1. Altså 60 gådager tilsammen med det jeg gjorde i fjor. I år tok jeg Otta – Lillehammer før påske og startet opp 30.april så jeg har are vært ute og gått i 5uker i et strekk. Må snart slutte å forklare, Det betyr jo ingenting. Om 100 år er alt glemt likevel 😀 Takk for gratulasjon, Grete! 😍

   Liker

 2. Tilbaketråkk: 62: Sepstrup-Nørhoved – Eg e' på vandring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s