70: Jels-Vojens

 • 17. juni 2019
 • Distanse: 25.0 km
 • Totalt: 1338.6 km
 • Vær: sol, varmt, vind

Ble en bra tur i dag. Fikk lagt inn en middag før jeg stoppet klokken og endte på Vojens Camping i en hytte uten do og bad. Ihvertfall føler jeg meg trygg og det er reint her. Da jeg ringte i morges spurte hun om jeg skulle ha putetrekk og dynetrekk etc. Det knøt seg i meg da jeg takket nei og sa at jeg har alt, sovepose, liggeunderlag og silkelakenpose. Kan betale litt mere for tryggheten, men velvære får jeg avvente. Får bli som med ostepopen, dann og vann., så slipper noen å slepe meg til Norge fordi jeg bruker mere penger enn jeg har.

Må skyndte meg å skrive så jeg får gått opp i bygget og tatt en dusj. På campingen er det meg og en tysker i telt. Han var veldig pratesyk, men jeg greide å be han om å ringe de på campingen hvis han lurte på noe.

Jeg forteller ikke folk at jeg skal til Roma lenger. Når de spør hvor jeg skal, sier jeg neste stedet, i dag Voiens og hvis samtalen fortsetter litt til, så bruker det å være: Går du alene? Og da sier jeg at min mann kommer om noen dager og da skal vi feriere sammen,. Det er best sånn. Sier ikke noe om bloggen heller. Trenger ikke at folk er imponert eller står og gisper eller skal vite mere. Jeg trenger å være i fred.

Innsikt: man skylder ikke andre å by på seg selv. Høflig, vennlig og distansert rekker i grunnen.

Reklame

2 kommentarer om “70: Jels-Vojens

 1. Wenche

  God innsikt denne dagen ❤
  Leser meg opp på bloggen din i dag. Rart å tenke på hvor mange dager du har vært på vandring nå – og hvor mange dager du skal fortsette. Tøft.
  God tur videre 🙂

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s