94: Wipshausen – Braunschweig

 • 18. juli 2019
 • Distanse: 28.0 km
 • Totalt: 1853.4 km
 • Tid brukt: 10:44
 • Været: varmt

En lang etappe. En lang dag, med lange langsomme tanker om livet og om døden. Det hjalp ikke noe særlig at det var styggvarmt. Og i dag hadde jeg ikke tung sekk engang. Kroppen kranglet. Men jeg har lært. Fokus is everything.

Gikk friskt ut fra hotellet og tok bussen tilbake til dit jeg stoppet klokken i går. Glad for at alt det praktiske funker, takket være mitt støtteteam i Trondheim. Trodde jeg skulle få se to vakre vatn, men tyskerne har tullet inn alt med trær, så det er stort sett trær jeg ser og åkrer og syklister. Ennå ikke møtt en pilegrim.

Her er det en sjø på hver side av veien

Prøver ut å spise mindre. Drikker ihvertfall 2 liter vann på turen. Spiser en banan ved 5 km og raster ved 10 km. Da er det et egg og to brødskiver med pålegg. Kaffe med melk. Ved 19 km var jeg helt på felgen. Inntok et egg, en banan og en skive. Det hjalp. Dessverre ble det en liten pizza i dag (3. På hele reisen). Det var pizzastedet som dukket opp etter 23 km. En fyr la i 50 cent for jeg hadde bare 5 euro i cash og de tok ikke kort. Etterpå sjanglet jeg meg til hotellet.

Innsikt: tunge dager kommer kastene på, like godt å være beredt.

Over Mittellandkanal
Reklame

4 kommentarer om “94: Wipshausen – Braunschweig

 1. Aage

  Jeg hørte på videobloggen som du postet i går. Utrolig hva du får sakt. Det Bare renner ut av deg, og er for det meste meget vettugt, og det er artig å høre på. Jeg har tenkt det mange ganger, men i dag ville jeg kommentere det. For meg ville det vært helt umulig å gå slik å prate om alt mulig uten at det av og til hadde stoppet opp og jeg måtte ha lagt inn noen tenkepauser.

  Dette vise hvor forskjellig vi er, og det skal jeg si; jeg vet ingen av mine venner som er så forskjellig fra meg som det du er. På alle områder, unntatt to hvor vi er like. Vi elsker begge å gå, og er dermed også glad i naturen, og vi har begge behov for gode venner. Det finnes muligens andre likhetspunkter, men jeg kan ikke komme på noen. Det heter jo at ulikheter tiltrekker hverandre, og det er noe jeg kan underskrive på.

  Det virker som om det meste begynner å gå på skinner for deg, men en ting er jeg litt bekymret for. Du synes å ha et litt for anspent forhold til mat. Du skal selvfølgelig ikke overspise, men blir det for lite kan det plutselig stoppe opp for deg. Spis godt og fornuftig og sørg for at du alltid har noe i reserve slik at matmangelen ikke stopper deg. Og ikke bare det, men ta deg tid til å kose deg med maten. Når du er tørst så drikker du jo til du er utørst, men ikke mere, så når du er sulten skal du spise til du kjenner at du begynner å bli mett. Da holder du lengre. Ikke la spisingen blir det som stopper deg. DETTE ER INGEN PEKEFINGER, MEN ET VELMENT RÅD UT FRA EGEN ERFARING.

  Ha en forrykende god tur videre, men husk det er langt igjen.

  Likt av 1 person

 2. Henny

  Heia Betty! En rå dag og du går veldig langt. Det jeg tenker når jeg leser det du skriver: Du skal unne deg å spise uten dårlig samvittighet. Når du går så langt må du kose deg med god mat (og av og til en godbit) uten at det blir negativt. Leser hver dag, tenker på bragden du er i ferd med å gjøre. Du er utrolig sterk synes jeg, mentalt og fysisk. God vandring med mange flotte øyeblikk.

  Likt av 1 person

 3. Grete Ekeberg Henriksen

  Kjære Betty du må få i deg mere føde når du har så lange etapper. . Varmen gjorde vel sitt også til at du ble så uttappet. Mye væske er jo det viktigste. Men det vet du jo alt om! Ønsker deg en fin dag og god vandring videre. ♥🌼🚶

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s