95: Braunschweig-Kennelbad

  • 19. juli 2019
  • Distanse: 7.5 km
  • Totalt: 1860.9 km
  • Tid: 2:28

Etter 8 timers søvn er ikke livet noe problem igjen. Slitenheten er borte som dugg for solen. Det er jo bra fantastisk at søvn kan fungere også sånn. Hadde god tid fordi dagens vandring bare skulle handle om noen kilometer.

I dag var dagen for å treffe Britta, som jeg har frekventert CVI i DK med i mange år. Vi er en gjeng som har greid å holde sammen, og hennes by er Braunschweig. Jeg gikk til en sportssjappe først og fikk kjøpt 4 middager, noe à la Real Turmat. Skulle kjøpe caps, men de hadde bare for små, så jeg må gå med den hatten jeg har som gir meg følelsen av å være en uteligger, fyllik, pilegrim, men på en måte kan jeg vel identifisere meg med de alle, selv om jeg tror at jeg er innenfor 🙂 Men i dag gikk jeg med byklærne og bycapsen.

Vandret gjennom en vakker by og kjempefin park og noen hyggelige folk tok i mot meg på Kennelbad Camping. Denne plassen har jeg planlagt i over et halvt år. Britta ønsket meg velkommen til å bo hos henne, men jeg måtte bo i telt i natt. Ville aldri tilgitt meg selv om jeg ikke gjorde det.

Britta kom til campingen og vi gikk dit hun bodde og spiste lunch. Veldig, veldig trivelig. Hun fulgte meg tilbake til campen og hjalp meg å sette opp teltet og vi gikk for en svømmetur. Utrolig kult å ha en badestrand mitt i en by. Hyggelig når Britta sier at jeg er en inspirasjon, ihvertfall fikk hun et nytt perspektiv på byen. Jeg skal tilbake hit neste år, i 50-års lag.

Roen har senket seg over campingen og det er alltid en spesiell atmosfære. Folk fra alle land rundt omkring og jeg føler meg sterk og fin. I morgen er det ikke en alt for lang etappe.

Campen er en perle og været er upåklagelig. Skal klare denne reisen. Har den indre styrken i orden. Har verdens beste team i Trondheim som guider meg gjennom løypen og denne reisen er viktig for å holde troen på at livet er dyrebar, som min far så til meg en av de få gangene jeg har møtt ham. Takker inderlig for denne dagen.

Innsikt: En klem fra en venn var fint å få på reisen.

Wir sind doch nicht aus zucker!
So jung kommen wir nie wieder zusammen!
En kar som er stolt over å ha vært i Norge. Vi har avtale om å være på stranden kl. 9 i morgen.
Reklame

En kommentar om “95: Braunschweig-Kennelbad

  1. Tilbaketråkk: Braunschweig & Berlin – Bernts turblogg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s