96: Kennelbad – Linden

 • 20. juli 2019
 • Distanse: 20.2 km
 • Totalt: 1881.1 km
 • Tid brukt: 7:28

Kan ikke tillate meg å bli lei av å pakke opp og ned og opp igjen, for det skal jeg gjøre hver dag i 3 måneder til. Det også sitter i hodet. Bestemme seg for om det er greit å pakke opp og ned av sekken, om det er langt igjen til Roma eller om det er kort til Harz-fjellene. Om glasset er halvtomt eller halvfullt.

I dag våknet jeg gjennomblaut av svette i teltet. Tok straks affære og gikk og svømte i badet. Satt på en flukt stol og der dukket Britta opp. Med kaffe med melk, croissanter og frukt. Utrolig kjekt! Badet en gang til og vi sløvet litt på stranden før jeg måtte fokusere på avmarsj. Pakket ned telt etc og ferdig pakket var jeg klar for et nytt bad, men det går jo ikke, så jeg tuslet meg avgårde, i den varmen. Slepte meg bortover den første milen. Dynker hodet og hatten i vann. Det føltes som om noen hadde sluppet en stein opp i sekken. Varmen er skikkelig vanskelig å bli vant til. Neste uke skal det være 30 pluss igjen. Heldigvis skal jeg inn i skogen og der er det svalere.

Det begynte å tordne og lyne og høljregne. Det var faktisk deilig. Var gjennomblaut da jeg ankom hotellet LINDEN. Her var det bryllup og jeg ble hjertelig tatt i mot. Fikk mat, øl og vin og tusen spørsmål fra en titalls gjester. Bruden insisterte på at jeg ikke skulle betale. Det er mye kjærlighet rundt omkring og denne dagen glemmer jeg aldri.

Innsikt: Det gjelder å la overraskelsene bli en del av reisen.

Reklame

4 kommentarer om “96: Kennelbad – Linden

 1. Wenche

  Hei Betty 🙂 I dag har jeg fått lest meg opp på bloggen din etter å ha feriert litt rundt i Norges land samt en tur til Stockholm med Maiken. Du legger ut noen nydelige bilder 🙂 Spennende å lese om reisen din. Jeg blir bare så imponert. Liker godt de innsikt du deler. God tur videre. Jeg følger med 🙂 Klem 🙂

  Likt av 1 person

 2. Wenche Wågheim

  Hei Betty. Har kost meg og lest siste dagers blogg. Du beskriver dagene så godt. Lykke til videre på din vandring. Klem fra Wenche og Finn

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s