97: Linden-Hornburg

 • 21. juli 2019
 • Distanse: 20.6 km
 • Totalt: 1901.7 km
 • Tid: 9:26

Og jeg som trodde at denne dagen skulle bli skikkelig vandrepyton, fordi jeg var trøtt og så ble den ikke det i det hele tatt. Å ende opp i et bryllup kl 22 om kvelden (som var min ankomst) er ikke bare bare, når spørsmålene hagler om vei, oppstart, endemål etc. Men søvn folkens, god søvn, gjør underverker og jeg takker nok en gang for minair’en som jeg «sleper på». Såååå takknemlig for god søvn.

En nydelig dag langs Via Romea Germanica . Fulgte veien nesten slavisk. Møtte en kar som ville vise meg en snarvei og ville gi meg drikke og jeg prøver så godt jeg kan å si at nå er jeg inne i en god steam, så jeg kan ikke stoppe, men jeg lot han vise meg snarveien og han fulgte meg langt. Både i går og idag ble jeg tilbudt privat overnatting, til og med å bli kjørt. Jeg takker høflig nei til alt. No free rides.

Har skjerpet inn tankene og funnet ut at det er ikke så langt igjen. Ca 80 mil i Tyskland og jeg går snart inn i Harz som skal være nydelig vakkert og da glemmer jeg meg selv totalt. Gledes. Har 11 dager igjen av juli. Tiden går så sinnssykt fort, men skal få lagt bak meg noen mil på de dagene. Så får vi se – veien blir til mens du går. Et ordtak som finnes i alle land.

Vandret inn i en overmåte vakker liten by. Tror jeg har tatt 100 bilder i dag. Endte opp på en gresk restaurant hvor de svanset rundt meg og gav meg to ouzo, som skulle være bra for god søvn (og her sitter jeg og blogger). Ringte Reinhard’s Pension hvor jeg skulle bo på og så at jeg ville ankomme ca kl 20, hvorpå de satt på restauranten ved siden av. Herren i huset kom over og hilste på meg og det var ingen ringere enn presidenten for Via Romea Germanica i Tyskland, veien jeg vandrer. Han sa jeg kunne sove så lenge jeg ville og bestille frokost når jeg ville og så skal han vise meg kirken deres i morgen. Jeg har bare en mil å gå i morgen. Måtte velge mellom 1 mil eller 3 mil, så det passer bra. Det var sol på restauranten da jeg gikk kl 20, men jeg må sove, jeg må sove.

Været har vært brilliant, har bare svettet som en gris to ganger. Det var vind og litt skyet, så varmen var ikke påtrengende, det grann.

For en dag og takk for at kroppen funker. Jeg har sikkert ikke gått ned et gram, men jeg føler meg frisk som faen.

Innsikt: verden funker!

Reklame

6 kommentarer om “97: Linden-Hornburg

 1. Aage

  Innsikt: Det gjelder å la overraskelsene bli en del av reisen.

  Dette var din innsikt etter forrige etappe, men kanskje er din vandring heller er en lang rekke av overraskelser? Vandringen kan virke endeløs og monoton, men bak hver sving venter en ny overraskelser hvis du greier å oppdage dem. Gjør du det, gir det vandringen en ekstra mening og glede. De monotone etappene kommer som perler på en snor, hvor du får du nok tid til å til å vandre i dine egne tanker.

  Det var så fint å snakke med deg og se det strålende ansiktet ditt da vi var på tur med Berndt i dag, men det er jo naturlig når du ha kontakt med støtteteamet ditt. I dag fikk vi en god innsikt i hvordan det fungerer.

  Flott å høre at du har fylt opp spiskammeret dit igjen, slik at du ikke blir stoppet av matmangel. Pass på å ha det slik. Du trenger ikke stappe i deg mat hele tiden, men ha den tryggheten at du alltid har noe i bakhånden. Det må vi alltid ha for Aasne når vi er ute på vandring.

  Nyt vandringen vidre, og ha en god tur.

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s