100: Wernigerode-Elbingerode

 • 25. juli 2019
 • Distanse: 14.2 km
 • Totalt: 1954.1 km
 • Tid brukt: 5:41
 • Innkvartering: Kartoffelkate

Et virkelig trivelig sted og komme til etter en litt kort tur, men det holdt, pga varmen. Nå ligger jeg litt frempå og skal gunne på tidlig i morgen, så det ikke er for varmt når jeg vandrer. Også e det masse skog i vente. Skog gir ly for varmen.

Rommet er nede i en kjeller og jeg kan saktens holde varmen der og. Fornøyd med at jeg gikk i dag selv om dette var varmeste dagen. For hva er verre enn å sitte og koke i en by og se på par som koser seg på ferie i den romantiske byen Wernigerode. Skulle gjerne kommet tilbake med koffert en dag, men jeg er på vandring og det krever noe annet.

Superfornøyd med kroppen som funker. Å gå er undervurdert, det gir en formøkning som har vært fraværende i mange år. Koser meg faktisk, om du skulle lure på det, synes at livet er vakkert akkurat slik det fortoner seg i øyeblikket. Mangler bare støtteteamet i Trondheim, men han har jeg jo med meg likevel. Bernt ordner løyper og bestiller bosted fremover. Skikkelig vandreprosjekt dette.

Min forgjenger, Synnøve Skåksrud, tok tog til høyeste punkt i Harz fra Wernigerode og vandret derifra (og hun tok buss et strekk i Schleswig-Holstein også). Jeg skal gå alle strekkene, så ergo er jeg den første norske kvinnen i moderne tid (som vi vet av) som går hele veien. Dette var vandredag nummer 100, det er da noe.

Begynner se München på kartet og er ivrig etter å legge bak meg milene, for ikke å snakke om fortiden og se fremover er en god sport, selv om nuet er det aller aller beste.

Innsikt: stå lenge nok i oppgaven og oppgaven endrer seg og gir ny styrke.

Reklame

3 kommentarer om “100: Wernigerode-Elbingerode

 1. Aasne

  Gratulerer med gjennomført 100 dager vandring! Nå er du inne i et helt nytt landskap, variert terreng med lys og skygge. En positiv opplevelse å komme inn til Hartz-gebirge. Det er lurt å starte tidlig i varmen, før det blir for ille. Da vi gikk i Spania startet vi grytidlig, med hodelykt og så mange flotte soloppganger. Pass på å få i deg nok saltmat, vann à la Farris gjør godt i varmen. Nå er det hetebølge her også, men det er ikke noe mot lenger sør.
  Ta vare på deg selv i varmen og ta imot alt det positive du kan, veien viser deg at livet kan være godt, også når erfaringene fra barndommen er vonde. Ta vare på alle de gode opplevelsene og lagre dem ❤️🍀❤️

  Likt av 1 person

 2. Grete Ekeberg Henriksen

  Vill bare få gratulere med vandring nr. 100!🌹
  Fantastisk, Betty, hvor langt du har gått.
  Du ser forresten ut som sunnheten selv etter alle milene du har gått. Jeg er enig, tror gåing er/eller har vært undervurdert lenge nok, Joggebølgen er gått tilbake.
  Heier på deg og vandringen, det må være det sunneste, både for sjel og sinn 👍😊
  God vandring videre 🚶 ♥

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s