101: Elbingerode-Hasselfelde

  • 26. jul 2019
  • Distanse: 16.7 km
  • Totalt: 1970.8 km
  • Tid brukt: 06:50
  • Innkvartering: Ferienzimmer Wenzel
Kartoffelkate: Pensjonatet i Elbingerode som var dagens startpunkt

Fra kjeller til loft. Bor i Hasselfelde på Ferienzimmer Wenzel som har fått gode kritikker på nett og koster under 300 kroner. Skjønner hvorfor de blir framsnakket. Hyggelige folk. Men varme er varme, det blir for mye av det også kort og godt.

Dusjet og vasket klær og skulle egentlig ha dusjet igjen. Bader i svette, men det gjelder å holde seg kald som en fisk, da går det bedre.

Sitter på en uterestaurant og takker for tastaturet. Hater å spise aleine på restaurant. Men nå ser det ut som jeg har noe viktig å gjøre. Slipper og sitte og flakke med blikket.

I dag ble jeg reddet av en havregrøtpose med litt saltkjøtt ved siden av. 5 km fra mål, begynte jeg bare å sjangle og har begynt å kjenne igjen symptomene. Og når mat virket, da lover det bra for siste delen av turen.

Fikk snakket med gullrekken i dag. Skjønner at det blir varmt i Trøndelag i helgen. Misunner grill og bading med gjengen min, men er man på oppgaven, så er man på oppgaven.

Har sett noen turister i dag, men sannelig ikke mange. Å velge Via Romea, betyr å gå for seg selv. Trodde skogen skulle bli tøffe greier, men det er bare barnemat. Glad jeg ikke skriver på tysk nå, for det er virkelig ikke meningen å fornærme noen, men du skjønner at du er fra Norge, når Harz blir enkelt. Det er store grusveier og menneskelaget skog. Noen kjærkomne høydemeter opp og ned, men lite vill natur.

Passer egentlig bra nok, fordi jeg er langt hjemmefra og går stadig med kniven i lommen, men det er helt idiotisk, for menneskene er bare bra. Alle jeg treffer er vennlige. De som er rare og sure, styrer jeg bare unna. Enkelt.

Innsikt: menneskene i realiteten er bedre enn redslene for menneskene i mitt eget hode.

Steder som selger fotmassasje, hud, hår etc lyser mot meg alle steder, men jeg holder meg hard. Prioriterer å sove godt. Camping finnes ikke like lett heller, like greit med denne varmen. 
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s