112: Mellrichstadt – Bad Neustadt an der Saale

 • 8. august 2019
 • Distanse: 20.3 km
 • Totalt: 2209.8 km
 • Tid brukt: 8:18
 • Innkvartering: Gasthof am Markt

En av mine solide styrker som barnevernspedagog og i mitt arbeid med ungdom, var å få de til å forplikte seg og ta grep på det «lille rommet» de hadde rundt og i seg. Tydeliggjøre behov, beskrive omkostningene og sette opp mål i forhold til egne livsområder, som nære relasjoner (gjerne seg selv), fritid, skole, arbeid, sport, venner etc. Gå bakenfor skammen. Stivheten. Få tankene til å fungere til fordel for seg selv og det «lille rommet» de ennå kjente at de eide.

Nå har jeg god bruk for denne styrken selv. Holde fokus på den taulengden/trackingen jeg holder på med. Ta nakke grep på følelsene som popper opp og være blodsterk i stedet for å f.eks. Overgi seg. Målet er Roma oktober/november, men før det er det 100-vis av delmål som krever tilstedeværelse og innsats.

Synes at det går greit!

Første dagen etter hviledag er som første dagen etter hviledag alltid har vært, mye motstand. Tror det er fordi jeg drar i fra luksus og ut i bresjen igjen. Men sant skal sies, når jeg er i gang, pulveriseres suget etter komfort. Hver meter er en berikelse og jeg føler meg privilegert. Ingenting smaker som kaffen jeg serverer meg selv.

I dag kjøpte jeg meg en støttepølse og en støttecola, samt at jeg sørget for at lunsjen var mer enn okei. En Underberger på slutten av dagen gav en falsk energi som var grei å ha inn mot et folkehav. Det skjer noe stort her i denne byen.

By the way… Fysioterapeuten sa at alle musklene mine var «good to go» og jeg spurte om han trodde at jeg trengte en hviledag til. Da svare han: «If you are on the run, run!» 

Innsikt: det enkle er det beste.

Reklame

4 kommentarer om “112: Mellrichstadt – Bad Neustadt an der Saale

 1. Aasne

  Nå er vi selv på vandring med de tøffeste to småjentene i verden akkurat nå. Bortsett fra det, fysioterapeuten er nok en klok mann, lytt til ham og til kroppen den, som jeg skjønner at du gjør. Støttepølse og støttecola høres genialt ut, og Underberger er jo alltid en høydare. Ved en miss tok jeg med for få i sekken, vi har bare nok til en kveld til. Vi legger litt bilder og tekst på Facebook, men har laget en intern familiegruppe hvor alle bildene kommer, vi må jo beskytte barna. Ha en god dag videre 🚶‍♂️😍

  Likt av 1 person

  1. Så gøy!

   La de små barna komme til deg 😄

   Ang Underberger, så er det mere der det kommer fra. Vi må jo ikke ha julaften hver kveld.

   Lykke på ferden.

   Jeg får ikke sett bildene deres på fb, noe med avtalen dere har med fb. Men jeg er med dere i ånden. Xxx

   Liker

 2. Siri

  Hei Betty
  Jeg tror du er den tøffeste jeg kjenner, jeg visste du var sta , men hjelpe meg , du er bare helt utrolig. Skjønner at dette er en kolossal utfordring både fysisk og psykisk. Det er veldig kjekt og underholdende å følge bloggen din. Du skriver utrolig bra. Her hjemme går livet sin vante gang (med litt «små » uroligheter hist og her ) Det er herlig å ha Marte hjemme igjen , kjente veldig på at hun hadde vært lenge vekke. Spennende for henne med ny jobb , vi krysser fingrene for det. Håper du når målene dine og jeg følger deg videre på ferden her på bloggen. Stor bamseklem fra meg

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s