113: Bad Neustadt an der Saale – Münnerstadt

Det er ikke alt en er kvinne over, f.eks. hvor lange distansene blir, som sagt avhenger det av bomuligheter. I dag ble det en kort en, i morgen blir det en lang en. Skal prøve å komme meg tidlig avgårde i morgen, så jeg får litt kveld før søvn.

The devil lies in the details, they say. Dagens truse er lagt i bløt. Bukse, t-skjorte og BH er skylt opp, vridd og pakket inn i håndkle, må huske å henge det opp, så det tørker til i morgen. Begynner å få system på prioriteringene ved ankomst.

Det er en ting jeg savner veldig og det er å bli holdt rundt. En klem rett og slett. Kanskje jeg ser ut som om jeg trenger en klem nå, for folk blir mer og mer hjertelig. Vertinnen på stedet jeg gikk i fra, holdt meg i begge armene og ønsket meg lykke på ferden. Sjefen sjøl slapp liksom ikke hånden min. Det er vakkert. Bernt kommer om noen uker, så det blir fint å være sammen med han og jeg gleder meg veldig til å se mine sønner i Roma, de har verdens beste klemmer.

Ellers savner jeg å ta på meg en kjole, lage mat, lese en papirbok, høre på vinylmusikk, lande og ikke pakke i en sekk.

Men jeg har ikke tid til å mimre mere, jeg skal leve i sekken min i 3 måneder til, så I better like it.

Turen i dag gikk himmelseint. Rart hvordan motoren slåes av når jeg vet at det ikke er langt. Har sine kvaliteter, men jeg er ivrig etter å legge Tyskland bak meg og tiden går så fort (life is not forever). Må være forsiktig med de tankene der, for de ivrer etter det gamle jaget.

Begynner å bli relativt fri gjentagelser av kjedelige historier i hodet. Det er kun standhaftig trening av hjernen som er årsaken til den suksessen. Spennende at det funker. Det er mulig å bli fri sin egen fordømrade gjentagelse av egen historie. Blir så glad av det.

Innsikt: Å si til seg selv: «Den historien er ferdigtenkt. Det endrer ikke noe å tenke den en gang til», er en ganske viktig øvelse. Hjernen vår er trent for å gjenta mønster. Sørg for å skape nye og gode historier!

Reklame

En kommentar om “113: Bad Neustadt an der Saale – Münnerstadt

  1. Tilbaketråkk: 203: Dovreskogen – Sel – Eg e' på vandring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s