125: Nördlingen-Harburg(Schwaben)

  • 23. august 2019
  • Distanse: 22.7 km
  • Totalt: 2489.1 km
  • Tid brukt: 8.19
  • Innkvartering: Schloßhotel Harburg

Enhver forfatter burde jo dratt ut på en pilegrimsreise. Jeg sitter aleine i et hotell i et slott og får den servicen jeg sikkert fortjener. Det var noen andre gjester her da jeg kom, men de har sikkert gått og lagt seg eller gått seg en tur, du vet, folk som kjører må jo bevege seg etter ankomst. Jeg er ferdig bevegd og ferdig badet. Har fått en dronningrom med badekar. Og prisen? 65 euro. Ikke verst. Det er min store drøm og våkne i et slott og til den prisen er det verd det.

Det har egentlig vært en grusom dag, men det er jo allerede glemt. Synet av slottet på slutten av turen tok nuven av all eventuell sutring som skulle forekomme innvendig. Men det var virkelig varmt og vindstille og det er en grusom kombinasjon. Hjelper å ringe hjem og få støtte, samt så har jeg en egen dusje flaske som jeg tømmer over hodet i blant.

Gikk forbi en skikkelig front til front kollisjon i dag. Så at folka ble tatt ut av bilene og lagt på bårer. Heavy kost. Glad jeg vandrer, for å si det sånn.

Har snart vært 2 måneder aleine, eller dvs 2 måneder uten at noen kjenner meg godt, uten en klem, uten å bable norsk, uten en hånd å holde i. Hjalp litt at den italienske familien på forrige hotell tok skikkelig avskjed med meg, med klem på hvert kinn. Jeg hadde kjøpt en gave til datteren deres på 5 år og jeg tror jeg fikk litt ekstra service av den grunn. Ihvertfall mye kjærlighet. De var en forsmak på Italia. De har en forkjærlighet til livet, slik jeg forstår det.

Men nå har jeg tastet lenge og flere gjester har ankommet slottet. Gudskjelov, på en måte. Må opp tidlig, det er meldt sykt varmt vær i morgen også.

Innsikt: slott er flott hvis man kan bevege seg som en dronning.

Reklame

5 kommentarer om “125: Nördlingen-Harburg(Schwaben)

  1. Hei Betty. For en reise du er ut på. Det er bare og ta av seg hatten for deg, du er helt rå. Så veldig fint og lese reisebrevet ditt. Mye opplevelser og du får ut dine tanker, og deler det med oss som følger deg. Kos deg på turen videre. Stor klem… 😀

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s