126: Harburg- Donauwörth

 • 24. august 2019
 • Distanse 15.9 km
 • Totalt: 2505.0 km
 • Tid brukt: 07:02
 • Innkvartering: Alte Brauerei

Jeg måtte melde pass da det var 1 mil igjen til hotellet. Det var for varmt rett og slett. Yr hadde lovet skyer og regn, men det forble blått og vindstille. Noen hyggelige tyrkere ringte etter taxi for meg og samme sjåføren henter meg i morgen tidlig og kjører meg tilbake til samme sted som jeg stoppet trackingen.

Gikk og diskuterte med meg selv alle mulige årsaker til at jeg var på felgen og det er det kjedeligste temaet jeg vet om, så det var bare å skjære igjennom, slutte å analysere og handle. Hjernen kan jo finne på det utroligste når man er tappet. Jeg måtte virkelig stålsette meg for å holde fokus på jobben, snakke høyt og bestemt til meg selv. Jeg visste at det kunne bli hardt på vandringen og jeg har egentlig sluppet billig unna. Hjelper å ha litt trening i å ta kommandoen. Jeg har det i meg.

En dusj og en halv vannmelon, litt spekemat og en rødvinsflaske, så er jeg god som ny. Godt med noen ekstra timer «på rommet».

I dag la jeg ut et kart på facebook og der hagler det inn kommentarer og likes, men jeg kan ikke bruke tid på å ‘pingponge’ der, da mister jeg tilstedeværelsen. Det er så altfor lett for meg å bli besatt av sånt og det skal jeg ikke være, men jeg får sende en felles melding til de alle etterhvert.

I dag var det vakkert rundt meg. Det er så avsindig fint å bevege seg inn i en by på denne måten. Trærne som står der og bare er vakker og ønsker meg velkommen. Og jeg streifer bare forbi, denne ene gangen i mitt liv. Ydmykhet og takknemlighet er det jeg kjenner mest på. Dette er virkelig en viktig reise, som om jeg deler livet opp i tre deler: Bergen, Trondheim og etter dette… Resten.

Snart ved grensen, men må gi slipp på tanken: «snart ved grensen». Den gamle utålmodighet får bein å gå på og den kan vippe meg av, så her gjelder det å lytte til kroppen.

Innsikt: ha vett til å stoppe før det stopper av seg selv.

Reklame

8 kommentarer om “126: Harburg- Donauwörth

 1. Eli K. Nøttestad

  God morgen, Betty
  Ja, du er vel forlengst på vandring.
  Har stor glede av å lese det du skriver.Rent morsomt er det også, innimellom.

  Nå har du kommet langt….og det blir snart en klisjeé å si at jeg er imponert og veldig glad på dine vegne.Men det koster innimellom .leser jeg…det skulle bare mangle, dette er « ekstremt».Synes det er imponerende at du hver gang fort kommer deg ut av oppgitthetstanker og finner løsninger og motivasjon videre.
  Leser også Aasne og Åges kommentarer. De er jo « veteraner» og vet hva de snakker om.Glad du har dem som medspillere, de skriver mye klokt…synes jeg.

  Selv er det husalg/ kjøp det dreier seg om.
  Leiligheten solgt ved første visning.
  Prøver nå å distansere meg fra den og gi jernet for det nye krypinnet, litt av det samme som dere gjorde, – og ble fornøyde .
  Nå ønsker jeg deg en god dag og fin vandring videre.
  Traff forøvrig Per Christian på bussen i går, fikk klem og en kort, bra samtale før han skulle av. Hyggelig.
  Klem fra meg,

  Likt av 1 person

  1. Gratulerer med hussalg. Du har jo alltid hatt noe å utsette på stedet, så slipp taket på det og gled deg over det nye : – )

   Sikkert en storjobb å gjøre innenhus når du skal minimere, men det blir så deilig etterpå!

   En klem fra Per Kristian er ikke å forakte. Han har verdens beste klemmer. Savner det skikkelig. Han er en goding.

   Klem fra Bayern.

   Liker

 2. Aasne

  Hei igjen Betty, jeg sitter på en nybygd trapp i Tronds hage og kjenner meg igjen i det du skriver! Da vi sist var på vandring og kom ned fra fjellet og ned i Rhindalen slo varmen så til de grader imot oss, ingen sted å finne skygge for å spise, og etterhvert heller ikke mulig å finne et sted å bo hvor det også var mat / innkjøpsmuligheter i rimelig nærhet. Vi gjorde kort prosess og avbrøt vandringen, vi hadde likevel bare en dag igjen før vi skulle møte familien. Vi har også gjort som deg når det ble for ille, tatt drosje og avtalt henting tilbake neste morgen for ikke å «jukse» så det forstår jeg godt. Nå har vi blitt mer pragmatisk, men på første vandring var vi veldig trofast. Takk for fine bilder og beskrivelser, du går gjennom så vakre omgivelser, og ja; det meste opplever du bare en gang, man kommer sjelden tilbake. Aage og jeg er heldig og kan dele alle opplevelsene, du deler elektronisk, men snart kommer Bernt og dere deler «på virkelig». Vi gleder oss for dere og sender en stor klem ❤️❤️

  Likt av 1 person

  1. Ja, den varmen er en utfordring. I morgen er det meldt overskyet. Gleder meg veldig. Etappene kan ikke være lange når det er varmt ihvertfall.

   Ja, jeg er ganske opptatt av å ha gått hele strekket til Roma, så neste år må jeg på Hjerkinn og gå til Otta.

   Liker

 3. Tore Henriksen

  Jeg har ikke helt forlatt drømmen om å vandre et par dager sammen med deg. Har du en idee om når du vil passere den tysk/østerrikske grensen?

  Likt av 1 person

  1. Tøft Tore! Du våger og vinner! Da sier vi det. Har snakket med Bernt. Han regner litt på dagene i kveld. Det blir oss du går med, men det tåler du vel : -)

   Bernt kommer på torsdag, så får vi noen dager sammen, så kommer du den ene eller den andre veien, så går vi 3 over alpene. Tror du skal regne med litt flere enn et par dager. Kanskje du og Bernt drar sammen tilbake?

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s