127: Donauwörth-Holzen

 • 25. august 2019
 • Distanse: 16.4 km
 • Totalt: 2521.4 km
 • Tid brukt: 06:04
 • Innkvartering: Hotel Kloster Holzen

I dag har jeg følt meg lett og glad.
Glad har jeg vært i 4 måneder nå. Grunnstemningen er bra og motet er fremdeles oppe. Men jeg har beveget meg ganske langt og ganske mye, så jeg skal være forsiktig med denne overgjøringen. Merker fort på kroppen når jeg går for langt, men det er utfordrende faktorer: vær, temperatur, antall timer søvn, om jeg har spist, om det er grus eller asfalt, skog eller åker etc.

Taxien hentet meg kl 10 og kjørte meg tilbake til der jeg slapp trackingen i går, i Donauwörth. Gikk 100 meter og rett inn i en katolsk kirke og tente et lys for John Arvid som har begynt på folkehøgskole i går. Jeg har vært så spent. Skulle ønske jeg var der og kjørte han dir, men faren har gjort en utmerket jobb. Nok kjærlighet så blir det bra og trygge sønner. Han virker som han mollkoser seg, selv om vemodet tok han litt i går. Vanskelig å gi slipp på ‘det som var’. Derfor folk blir sittende hjemme, jobbe seg i hjel eller spise seg usunne eller løpe for livet, eller drikke for å døyve osv osv. Det er lett å la det være å utfordre seg selv, for det smerter å vokse.

Skolen har mottoet: Reisen begynner her!

Et bilde ble sendt meg fra skolen hvor det stod på en lysbilde der:

De umulige
Det er nok av de som seie om igjen
Men alt for få som seie: Kom igjen
Det er nok av de som veier for og mot.
Heilt te de drukne i sitt eget rot.

Det ble steike varmt etter en mil, men da var jeg jo tilbake til hotellet jeg sov på. Spiste lunsj der og tok med meg storsekken videre noen timer til.

Satt utenfor et kapell, så kom en dame med nøkkel og viste meg innsiden. Virkelig vakkert. Hun snakket masse tysk og jeg skjønner det meste og kan stille noen spørsmål. Fornøyd med meg selv.

Nå ble det min tur å sove i et kloster. Det blir fint.

Innsikt: Reisen begynner her!

Reklame

8 kommentarer om “127: Donauwörth-Holzen

 1. Grete E. Henriksen

  Hei.
  Traff på en glad John Arvid i byen på torsdag. Forstod han gledet seg veldig til å begynne på folkehøgskolen. Tenker det går fint med han 👍 😊
  Ønsker deg en god vandring i morgen.🚶
  og håper varmen ikke blir for slitsom for deg. I så fall, ta deg gode pauser underveis, Betsy. 🍶 ♥ 🌼💐

  Likt av 1 person

   1. Wenche

    Litt India antakelig 🙂 Savner den gode praten vi hadde mellom slagene der 🙂 Alt er vel med meg. Denne uken er jeg i Hønefoss. Studiesamling i fire dager – HR Management :O Enn det – det hadde jeg ikke trodd i januar asså 😉 Veldig fornøyd. Det er super spennende.

    Likt av 1 person

  1. Wenche

   Haha 🙂 sånn ja.. Lurte litt på hva du egentlig mente med India Wenche 🙂 Det kjennes veldig godt å ta grep asså. God følelse 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s