148: Bozen/Bolzano – Kalterer See/Lago di Caldaro

 • 20. september 2019
 • Distanse: 26.5 km
 • Totalt: 2975.6 km
 • Tid brukt: 8:23
 • Innkvartering: Hotel Tyrol

På hviledagen dunket det på hotelldøren og der stod min søster. Uten overdrivelse, et sjokk. Et positivt sjokk.

Vi har vært så opptatt i dag at det har vært vanskelig for familien å få kontakt med oss.

En vidunderlig tur, etter en litt kinkig start med stengte veier ut av byen, men det var veldig verdt det. Vi fulgte pilegrimsløypen og fikk uttelling for det i mye skog.

Avsluttet med taxi for mørket kom. Dvs at det blir taxi tilbake dit i morgen.

Så takknemlig igjen. Så gøy å bli overrasket. Så kjekt å få en slik gave.

Gryemor lenge leve.

Innsikt: heldigvis vet vi ikke alt som skal skje og det gode står i kø.

Reklame

7 kommentarer om “148: Bozen/Bolzano – Kalterer See/Lago di Caldaro

 1. Aasne

  Oj oj oj, Betty, hvilken herlig overraskelse å få besøk av din søster❤️ Da er det bare å nyte noen dager i tosomhet igjen, kos dere! Takk for fine bilder, dere ser flott ut begge to. For noen dager siden hadde du et vakkert bilde av solsikker, det var til å bli glad av. Akkurat nå er Sissel her i forbindelse med klassejubileum, hun bor her noen dager, imorgen drar vi til Kroatia for 1 uke ferie, gleder oss til litt varme🌺 God vandring videre og hils din søster 😍

  Likt av 1 person

 2. Roger Nesshaug

  Hei Betty😊 Følger med deg på fb. Jeg blir alltid innspirert/betatt/imponert over folk som gjør ting som jeg aldri kommer til å gjøre. Jeg er en ivrig mosjonist på to hjul- rett som det er så dukker det opp bildet av deg på netthinna mi💪 Kos deg(strev deg kanskje🤔av og til..)videre mot målet ditt💙

  Klem Roger👍

  Likt av 1 person

  1. Kjekt at du kom deg inn på bloggen og.

   Mere hold i blogginfo enn på fb.

   Man skal streve litt i livet. Artig å takle litt slit i livet. Unngår man det blir livet litt meningsløst.

   Takk for gode lykkeønskninger.

   Klem tilbake….

   Liker

 3. Aage

  Litt spesielt at jeg sendte de ordene om medvandring til deg, og at du like etter får din søster som medvandrer. Et positivt sjokk skrev du, og du får sikkert merke mye av det som står der så lenge hun er der. I det hele tatt virker det som du har hadd flere positive møter i den siste tiden. Ta vare på de minnene det gir deg. Veien er full av mennesker som vil deg vel.

  Med medvandring tenker vi gjerne på noe godt og positivt, men medvandring kan også ha sine negative sider. Å ha negative tanker fra fortiden som medvandrere, blir lett tyngende. Nå som du nærmer deg målet for din vandring, er det kanskje på tide at du kvitter deg med spøkelsene fra en svunnen tid. Du er helt sikkert i bedre form enn dem, og skulle ikke ha noen problemer med å gå fra dem.

  Da du bestemte deg for å legge artisttiden på hylla, kvittet du deg med alt som kunne minne deg om den. Nå når du er i ferd med å skape deg et nytt liv er det helt sikkert menge ting og tanker fra ditt tidligere liv som du ikke har bruk for lenger. Ting og tanker, som, hvis du senere kommer over dem, bare vil rippe opp i det du nå er i ferd med å gå i fra. Greier du det, får du også bedre plass til alle de gode minnene du sikkert også har fra den tiden.

  Kos dere sammen på veien mot målet, og ha en god vandring videre begge to.

  Likt av 1 person

  1. Min søster dro
   Videre i dag, men vi fikk en god vandredager sammen, den inneholdt alt fra det du skrev om en medvandrer. Levende, intenst og inspirerende.

   Denne kommentaren var en av dine beste refleksjoner. Takker Aage. Du er gull verd!

   Xxx

   Liker

 4. Tilbaketråkk: Vandringen fra Stiklestad til Roma er fullført! (204: Sel – Otta) – Eg e' på vandring

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s