149: Kalterer See/Lago di Caldaro – Kurtinig an der Weinstraße/Cortina sulla Strada del Vino

  • 21. september 2019
  • Distanse: 17.6 km
  • Totalt: 2993.2 km
  • Tid brukt: 7:58
  • Innkvartering: Hotel Teutschhaus

I dag var det langt selv om det var kort. Det ble stilt etter at to bergensere har snakket på innpust og utpust. Jeg har vært skikkelig sliten i dag. Selv hvor kjekt det er, er det sosiale en utfordring for meg i forhold til innvendig stress. Dessverre, men det var skikkelig verd det.

Gry Annett dro tilbake til huset deres i Aduzzo. Det er et Rosa Sløyfe-løp der i morgen.

Løypen i dag var noen kilometer i skog, smal sti, mye opp og Har kjørt forbi vingårder med buss, bil og motorsykkel tidligere i livet, alltid syntes at det har vært vakkert, men å gå inni det var overveldende flott. De holder på å høste det inn nå. Tok en og annen drue. De smaker himmelsk.

Det er skarpere luft og det blir tidligere mørkt. Jeg greide å gå litt fort på slutten. Med nye sko, så kjentes det godt. I går skiftet jeg sko halvveis, det var smart. Skal bære de gamle til jeg er helt a jour med de nye.

Vi er i Italia men fremdeles snakker de hovedsaklig tysk. Folkene har et litt hardt ytre. Vanskelig å lese de, men noen mykner opp. Det ble restaurantmat i dag og, skriver mens jeg venter. Nesten uhøflig å ikke ta et glass vin på et hotell som lager sin egen vin, så sparkling water/agua con gas/acqua frizzante og et glass rødt står på bordet og sammen venter vi på pasta. Tilbake til å spise aleine. Det kan ikke være meningen at vi skal spise aleine. Det var kjekt med to middager med Gryemor. Gleder meg til å lage mat og spise med flere. Det smaker bedre da.

Innsikt: livet er rikt!

Reklame

2 kommentarer om “149: Kalterer See/Lago di Caldaro – Kurtinig an der Weinstraße/Cortina sulla Strada del Vino

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s