159: Camposampiero – Padova

 • 2. oktober 2019
 • Distanse: 20.5 km
 • Totalt: 3188.7 km
 • Tid brukt: 5:48

Da det var 6,6 km igjen, dukket den første benken opp. Jeg satt meg og dro opp sandalene fra sekken igjen i håp om å få frisket til beina litt. Materialtretthet kanskje?

Så kom det en katolsk kirke. Der gikk jeg inn, som jeg gjør i alle kirker som har døren åpen. Betalte 2 euro for et lys, som jeg gjør i alle kirker på min vei, og tenner det for den og den på min vei, så observerer jeg de som bruker kirken og takker for meg etter snaue 10 minutt. Huset ved siden av var en bar. Som jeg også besøker. Går på do og bestiller et glass hvitvin. 1 euro. Altså jeg får to glass hvitvin for 2 euro, det samme som et lys koster og jeg vet sannelig ikke hva som gav mest uttelling,…. eller kanskje jeg gjør det. Nei, jeg er usikker. Samma det. Jeg kom frem.

Innsikt: når du har begynt å stole på impulsene kommer egoet og vil vise hva hjernen tror er best for deg. Hold fast i hjertet som viser vei. 

Reklame

6 kommentarer om “159: Camposampiero – Padova

 1. Synnøve Skåksrud

  En liten ting til Betty. Jeg gikk glipp av Giottos viden kjente bilde av Maria-legenden i Scrovegni-kapellet da jeg var i Padova. Jeg ble selv klar over bildet etter at jeg hadde forlatt Padova. Håper du får mulighet til å se det.

  Likt av 1 person

 2. Hei Betty
  Jeg beundrer deg både din fysiske og mentale innsikt som du deler med oss på din vei til Roma. Du ikke bare går og går men du gir oss også ord hver dag som gir oss mange refleksjoner,. Viktigste innsikt som jeg skal prøve å ta med meg var dagens budskap fra deg- la hjertet råde❤️ Takk😍

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s