178: Bibbiane – Subbiano

 • 25. oktober 2019
 • Distanse: 21.0 km
 • Tid brukt: 6:16
 • Totalt: 3620.0 km

Å være høy på seg selv kan straffe seg og for meg gjorde det det i dag. Startet alt for hardt ut. Ferdig med Appenninene og klar for siste etappe mot Roma. Vel, det er fra nå 319 km igjen.

Gønnet på og snakket med minstemann på telefonen, ble så glad og presterte å løpe noen av metrene. Etter en kort pause etter 7 km, bråstoppet det, høyre kneet skrek til meg. Måtte roe ned, veldig, det hjalp litt. Drakk for lite vann. Hadde for få pauser. Skulle tro jeg hadde lært, men neida.

Måtte tilpasse tempoet etter kneet, tok på støtte, det hjalp. Å samarbeide med kroppen hjelper alltid. Ufattelig irriterende, men sånn er det altså. Skal sove meg til en bedre total og ikke værer så kjepphøy i morgen.

Kroppen vil sikkert ha en real pause, men det går ikke riktig ennå, så jeg får bare lye og være dens tjener.

Har spist en ålreit biff på hotellet og kjøpt gode ostepop og rødvin. Endelig fredag!

Har glemt å skrive at på siste hotellet i fjellet flagget de med stort norsk flagg da jeg bodde der. Det rørte mitt hjerte.

Innsikt: å være høy på seg selv funker bare i noen timer

Reklame

7 kommentarer om “178: Bibbiane – Subbiano

 1. Aage

  «Pilgern heisst mit den füssen beten» (Å være pilegrim er å be med føttene) Kjære Betty! Denne setningen sto malt med store bokstaver på en grind vi gikk gjennom på vår første vandring i Sveits og den har fulgt oss siden, Jeg synes den sier mye. Vil jeg ha kontakt med en Gud, et høyeste Vesen, en høyere Makt, samme hva man kaller det, blir følelsen av kontant mye større når jeg beveger seg utendørs, enn når jeg setter seg på en benkerad under et tak. Ute i naturen er jeg i min kirke. Der føler jeg kontakt, og der finner jeg ro.

  Hva din bønn er vet jeg ikke, men etter å ha gått som pilegrim sammenhengende i et halvt år, ville det være underlig om ikke bønnen ble hørt. Nå når du nærmer deg målet, for det gjør du nå, er det kanskje på tider å tenke nøye gjennom opplevelsene dine. De er sikkert mange, og det er sikkert mange gode minner. De skal du ta vare på.

  Like vest for deg, ikke langt fra Sienna; går det et norskt par som har gått fra England. De ha gått på i ca 3 mnd. Hun bor i Trondheim og de ankommer Roma ca samtidig med deg. Hun skriver litt på Facebook på gruppen Pilegrim.

  Nå er det vel ikke lenge før du får det siste besøket på denne vandringen, og jeg håper dere får det fint sammen.

  Ha en god tyr videre.

  Likt av 1 person

  1. Jeg har vært inne på Pilegrim og trykket liker på bilder av de før, og i dag, så jeg har visst om dem. De får ikke noe mye oppmerksomhet fra pilgrimsmiljøet de heller. Skikkelig bragd de gjør, deler og blir avspist med 4 likes. Merkelig butikk det der. Jeg lar det være.

   Hvis de går til Arezzo i dag er vi kommet akkurat like langt.

   Ennå to uker til Bernt kommer.

   Ha en vakker dag! Xxx

   Liker

 2. Grete E. Henriksen

  Hei
  Nå er det «bare» innspurten igjen, Betty.
  Fantastisk hva du har greid! At føttene har holdt så lenge uten store plager for deg kan du sikkert takke for at du har vært så nøye med godt stell og gode sko.
  Mange spør, får hun ikke ondt i føttene.
  Du er sterk!
  Ha en fin vandring videre.🚶
  Du har mye å glede deg til ♥
  Ta hensyn til kneet. 🏃
  Klem Grete 🌼

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s