185: Chiusi – Fabro Scalo

 • 2. november 2019
 • Distanse: 22.6 km
 • Tid brukt: 6:30
 • Totalt: 3741.0 km

En skikkelig etappedag i regnvær. Gikk i en slags transe og brydde meg ikke om å ta regntrekk på sekken eller ponchoen på. Hadde regnjakken på, men ble gjennomvåt, det var faktisk litt godt. Gikk rett på restaurant og skiftet til tørt her. Mobilen gikk bananas og alt er som det skal være.

Nå er det under 20 mil igjen, 187 km for å være nøyaktig. De skal fordeles klokt og jevnt utover. Som sagt, så tror jeg ikke at jeg har forandret meg så mye (gammel dame vond å vende), men jeg har blitt et halvt år eldre. Vært uten andre klær enn de jeg går og står i og de jeg bærer for hviledager, samt pysjen og diverse. Artig eksperiment å se hvor lite det går an å være fornøyd med. Utrolig at vandrebuksen har holdt, har sydd den flerfoldige ganger, og i dag er den store vaskedagen, hviledag i morgen.

Det hele er sårbart. Hvis mobilen ryker, rakner tidsplanen, hvis jeg mister passet blir det masse styr, men jeg har greid å være såpass tilstede at jeg alltid tar passet med meg på do. Så hvis noen vil stjele sekken, så er passet på meg. De spør etter passet på alle hotell.

Liker bedre og bedre å vandre aleine, men etter 5 dager er jeg sliten. Da blir jeg litt reddere, kan det virke som. Synes det er spennende å bli kjent med den jeg er etter alt jeg har sluppet og gått i fra på veien. Som sagt så har jeg lovet meg selv 3 ting og den tredje tingen er at jeg ikke skal dele de 2 andre tingene. Jeg har delt mere enn nok for dette og det neste livet.

Innsikt: allting har en ende, allting har en slutt.

Reklame

En kommentar om “185: Chiusi – Fabro Scalo

 1. Eli Kringtrø Nøttestad

  Hei Betty
  Enn at du er …nesten ved innspurten..Roma snart i siktet og du kan si « I did IT»
  Ikke for noe vedde mål ,men for deg og ditt ønske om større klarhet ,innsikt og bittelitt…hvor mye tåler jeg!
  Vet ikke om dette stemmer, om du er enig, men jeg synes den største bragden er at du startet på alt dette for å få større innsikt!
  Håper min betraktning ikke ble en avsporing,i alle fall er jeg ,ja, imponert ,men ikke overrasket over at du min forunderlige venninde gjennomfører dette.
  Gleder meg veldig til å se deg igjen
  Stor ,varm klem fra meg!

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s