188: Orvieto – Bagnoregio

 • 6. november 2019
 • Distanse: 17.2 km
 • Tid brukt: 6:04
 • Total distanse: 3789,7 km
 • Innkvartering: B&B La Logetta

Det pøsregn et fra morgenen av, så ble det solskinn fra ende til annen. Kraftig vind og kaldere. Savner ull-lue.

Fikk jobbet på i motbakke et par km i dag, så flatet det ut. Jeg tok en shortcut på slutten, for å unngå veldig ned og veldig opp. Det er nok som det er, for tiden. Kan ofte glemme at jeg har vandret et halvt år, men etter 3 dager kjenner jeg det. Kroppen får styre dette, så får hjernen bare følge på.

Har det fint når jeg vandrer. Blir glad av det. Er veldig overrasket over at dette prosjektet var fysisk mulig. Har ikke vært syk heller. Tror jeg har hatt litt å hente på å ta hyppige hviledager.

Nå går jeg og drømmer om ris og poteter. Et glass melk. Havregrøt. Laks. Rømme. Enkle greier. Ny bukse .Ny jakke. Andre sko.

Kom frem i 17-tiden. Fikk varmt vann på termos og har spist den nest siste Real Turmat-en. Storfegryte, (det var ris i den). Skal ingen steder. Ser på italiensk TV og stopper/syr på klær.

Innsikt: å lytte til kroppen er et kunststykke

Reklame

5 kommentarer om “188: Orvieto – Bagnoregio

 1. Aage

  Forståelig at det begynner å røyne på nå, men du har et utrolig pågangsmot. Jeg har kommentert og prøvd å komme med noen gode råd flere ganger under denne fantastiske turen. Fra nå av vil jeg bare heie på deg. Du har bruk for det også nå. Gode råd blir bare ord nå, for du vet sikkert best selv. Ingen andre har så god erfaring på hvordan det er å vander som du. Dette greier du best selv.

  Nå er det bare å si: God tur videre, og ta godt vare på deg selv.

  Likt av 1 person

 2. Aasne

  Kjære Betty! Det var et vakkert bilde av deg igår, og takk for praten søndag! Nå kan du glede deg til å møte Bernt om noen dager, så trenger du ikke lenger spise maten i ensomhet. Det blir godt for dere begge, og vi gleder oss med dere over at denne imponerende prestasjonen nå snart er fullført! Det er beundringsverdig og vi unner deg så inderlig å nyte de siste dagene og gjensynet med dine kjære om ikke så lenge. Håper vi rekker å møtes når du er hjemmom som snarest.
  Gode tanker og klem fra Aasne

  Likt av 1 person

 3. Britt Kvande Eikrem

  Hei. Etter at jeg leste om din siste vandring her så jeg over kronikk. De skrev du i 2015 ser jeg, men passer jo også inn i dag like før 2020. Du er så bra på å formidle, dine kronikker grep meg, Det er så riktig det du har satt fokus på, takk for meningsinnhold med gode holdninger som du har bidratt med. Lykke til på ferden også i dag og dagene som kommer. Klem Britt

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s