191: Poggino – Viterbo

  • 9. november 2019
  • Distanse: 8.6 km
  • Tid brukt: 2:47
  • Total distanse: 3828.2 km

Ut å vandre på hviledagen. Ikke meg i mot. Bare en kort etappe og solen slo til og det ble en vidunderlig greie ut av det. Sliten i kroppen riktignok. Dag nr 6 etter forrige hviledag, men gikk sakte, tok kaffepause og innom en butikk hvor jeg presterte å ta på glasset i kjøttdisken og hele greien eksploderte. Kjøtt for 1000vis av kroner har blitt kastet pga dette i dag. Ingen som sendte meg skumle blikk eller noe, de bare spurte om jeg var skadet.

Han i resepsjonen på hotellet mente at jeg hadde superpowerkrefter og la oss nå si at det er sant 🙂

Tror ikke jeg gidder å gå ut å spise i kveld heller. Har noen kjeks og ost og litt vin og masse italiensk talende tv. Begynner å skjønne litt.

Ruben, Vilde og Bernt er på vei til Roma med fly. Stor glede! Xxx

Innsikt: etter regn kommer sol.

7 kommentarer om “191: Poggino – Viterbo

  1. Aasne

    Kjære deg, du har gått på hviledagen den 9.november – i solskinn – etter så mye regn! Det er 30 år siden Muren falt og jeg har feiret 75 år med min kjære med en super weekend på Britannia i luksus. Jeg føler meg så privilegert som er frisk og ønsker deg så inderlig alt godt, på resten sv vandringen og for all evighet. God natt Betty ❤️😴

    Likt av 1 person

  2. Britt Kvande Eikrem

    WOW ja du har superpowerkrefter om glassdisken eksploderer eller ikke. God tur på din vandredag i dag, håper du får en bra dag. Det er lys i tunnelen nå som familien din kommer til deg.Så heldig du er. Varm klem. Britt

    Likt av 1 person

  3. Eli Kringtrø Nøttestad

    På veg til Danmark kjørte jeg med toget Trondheim – Oslo sist tirsdag.
    Da tenkte jeg på deg som har gått hvert skritt på den strekningen….som jeg synes er mer enn lang nok ,selv med tog. Og nå snart i mål i Roma….dette er en bragd Betty , som har kostet mye på mange vis, fysisk og psykisk har du meddelt oss.
    Men pilgrimsBetty , du har ikke gitt opp, og jeg er utrolig glad på dine vegne,
    Nå kommer « supporterfamilien» og det er dere så vel unt å kunne feire og møtes Når du er fremme. I Roma..eller blir det siste etappe sammen?
    Alle gode tanker til deg i innspurten

    Liker

  4. Tilbaketråkk: Via Francigena: Montefiascone – Bolsena – Bernts turblogg

Legg igjen en kommentar