Julekalender 2020, Luke 13: Bad Player

En spenstig kort låt, tekst og melodi skrevet av meg og Sven Buic, en jugoslav som spilte bass og komponerte. Han kom, la igjen masse og dro – og siden har ingen sett han.

Likte å synge Bad Player og passet med egne sår som jeg drev å slikket på. Selv om den er dønn personlig har den samtidig en universell kvalitet, andre kan kjenne seg igjen. Stemmen min fikk jobbe på en ny måte.

Bad Player ble gitt ut på singelen: Something’s got a hold on me, som var godt gjennomarbeidet i Brygga Studio med mange innvolverte, og med Toggo (gitar) og meg i fremste rekke. Jeg er stolt over Something’s got….., Toreador og Bad Player, og ikke minst at jeg laget et tosidig ark med Betty-visdom og tekstene i, som jeg la inn i alle 1000 singlene.

Du finner singelen på brukthandler for ca 300 kroner, eller på Fretex for kr 20, eller du kan høre den her:

Betty Stjernen finnes på de fleste digitale kanaler, f.eks:
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s