Julekalender 2020, Luke 24: Trommegutten & Silent Night

Trommegutten (Little Drummer Boy) gir meg en varm følelse. David Bowie og Bing Crosby sin versjon har en sensualitet i seg. Vil ikke dra det så langt å si at jeg har det i min versjon, men jeg ble inspirert av deres. Å flette inn juleevangeliet var min egen ide og jeg synes det funker fjell.

Jeg liker voksenheten, nedpåheten og jeg får endelig brukt den mørke delen av stemmeregisteret på en god måte. Jarl Ivar Andresen og Rannveig Seljemark sin koring forsterker og understreker det hellige. Trommegutten er noe av det fineste jeg har vært med å lage.

Trykket opp noen CD av den har gitt bort alle, så hvis noen har en liggende og aldri spiller den, kan jeg gjerne ta i mot den tilbake.

Har framført Trommegutten live 2 ganger. Ene gangen for Frelsesarmeen på torget med singback-studioversjon. Funket greit. Andre gangen på en Levd Liv konsert, med en keybordmann så gjorde så godt han kunne. Ikke sånn superversjon, men greit å ha forsøkt det. Har ikke noe opptak av det dessverre.

Silent Night har jeg fremført 3 ganger.

Første med grunnsteinene i Betty Lo-Fi Orchestra på Julaften i Vår Frue Kirke. En fin opplevelse. Jeg liker at jeg synger det budskapet i den kirken. Får brukt kraften min rett når jeg synger fra mitt indre orkester og det gjør jeg her.

Tredje gangen var for Frelsesarmeen igjen på torget. Et annet år, en regntung dag kan jeg huske. Kjolen passer ganske godt og jeg synger ikke så gale.

Vi er på Røros Hotell og feirer jul. Hvis jeg finner en gitarist eller pianist, skal jeg gjerne synge Silent Night av lyst og med glede. For free 🙂

God jul til alle dere som har hengt med og har hatt noe utbytte av mine memorarer. Timeglasset renner ut. Vi er så heldige som får gå litt videre …

Betty Stjernen finnes på de fleste digitale kanaler, f.eks:
Reklame

5 kommentarer om “Julekalender 2020, Luke 24: Trommegutten & Silent Night

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s