Lesjaskog – Trollstigen Resort

IMG_20210724_162953

Etter en vellykket teltnatt bars det rett ut i Lesjaskogsvatnet igjen. Faktisk kaldt om natten, men dagene er veldig varme.

6 mil i dag på riksvei og noe sykkelsti etter Trollveggen. Avsindig vakkert, sånn at jeg nesten gråt av glede. Det var ikke så veldig om å gjøre å komme frem, for det var så mye å skue, men siden vi hadde forhåndsbestilt hytte (sikring hvis det skulle bli dårlig vær), så var det godt med en dusj og en veranda, hvor jeg kan sitte tullet inn i et hvitt håndkle og taste.

Utsikten er Romsdalseggen og på andre siden er det dalen inn til Trollstigen, som vi tenker å sykle opp på mandag.

Må bare gi meg ende over for været vi er blitt beriket med, men vi vet det kommer regn om noen dager, så vi skal få prøvd oss, men akkurat nå er fortiden og fremtiden her.

Forsøker å akseptere alderen og overvekten alt jeg kan. Skulle gjerne vært på en topp når vi var her. Men når ting er som de er og ikke ble som de skulle, velger jeg å forstå at det er bare egoet som vil ha mer.

Ingen utfordringer med syklene, bare en av sykkelbaggene til Bernt som begynner å ta kvelden. Han bruker de jo hele året. Alle ting er forgjengelig.

Innsikt: Livet byr også på godt vær.

IMG_20210724_090650
IMG_20210724_145818
Slettafossen
IMG_20210724_164832
Trollveggen
IMG_20210724_165608
Romsdalshorn
IMG_20210724_172139
IMG_20210724_172522
IMG_20210724_173857
Romsdalshorn
Reklame

4 kommentarer om “Lesjaskog – Trollstigen Resort

 1. Aage

  På Setnesmoen litt nermere Åndalsnes startet jeg min militære «karikere» som usikker17 åring i juli 1961. Det ble starten på et opplevelsesrikt liv frem til 1980, da vi kom tilbake fra Sveits og slo oss ned i Trondheim og falt litt mett etl ro. Jeg husker morgenoppstillingene i skyggen fra Romsdalsalpene og solen som kom nærmere og nærmere og tilslutt blåste liv i frosne guttekropper, og også utmarsj opp mot Trollstigen. Det var en brå forvandling trygge dager hjemme hos mor og far, men vi lærte fort alle sammen, og resultatet av dette var jo at noen av oss som møtte opp der den gangen kom inn på Hærens yrkesskoler. Ja minnene trenger seg frem, og sekvens om det ble 4 slitsomme år før vi var ferdig utdannet, var det virkelig vert det.

  Jeg ønsker dere en god tur opp Trollstigen.

  Likt av 2 personer

 2. Aasne GRAM

  Kjære dere, så fint å les og følge dere, skulle jo så gjerne kunnet sykle fremdeles, men alt har sin tid og nå er vi hjemme med de to yngste barnebarna; Petra og Erika❣️ Sissel reiste tilbake idag med toget, nå er barna her til lørdag 31. og de flyr hjem. Den kvelden skal vi i Nidarosdomen og høre Moddi, som kommer til Nidaros antakelig tirsdag etter å ha vandret hele veien fra Oslo.
  Vi traff Einar på Streif idag, han satt pris på å møte dere underveis!
  Ja, dereer heldig med været, Sissel sa det hadde haglet klinkekuler da de passerte over Dovre sånn omtrent!
  Lykke til opp Trollstigen og hils til Ålesund!

  Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s