Hviledag Åndalsnes

IMG_20210725_130320

Campingplassen ble tømt for ungdommene som tidlig kom seg på toppturer. Fremdeles et vemod i meg at disse toppene ikke er innenfor å bestige for meg. Men jeg sykler fra Trondheim til Ålesund, og jeg er ikke den som ikke har fått bevegd meg i livet, har egentlig fått brukt dagene ganske godt.

Vi syklet inn til byen, 5 km, tok den nye gondolen opp og gikk en rusletur opp i høyden. Det var spektakulært å se alle fjellene bade i sin skjønnhet.

Gondolen ned og vi fingikk litt rundt om. Har nevnt ordet rik flere ganger på denne turen og jeg er enig med meg selv i at man får legge i ordet det man vil. Jeg føler meg rik, selv om jeg må telle på kronene.

Lurer på om de som lå på dekk på sine catamaraner, om de føler seg rik. De så ikke fornøyd ut en gang. Det krever nok sitt å ha det slik, og for meg er det langt fra rikdom. Det ser egentlig ganske kjedelig ut.

Å være rik er en indre følelse for meg og den får du ikke tak i for penger ihvertfall.

Vi tok et bad i elven Istra før vi syklet opp til campen. Sandstrand og gode greier.

Nå er det klargjøring for morgendagen og i bakgrunnen hører jeg torden. Best å pakke sammen før godværsbygene kommer.

Innsikt: rikdom for meg er fritt fra indre kaos og repeterende tanker.

IMG_20210725_125959
IMG_20210725_133644
IMG_20210725_165400
Reklame

2 kommentarer om “Hviledag Åndalsnes

  1. Aasne GRAM

    Ja det er mange måter å føle seg rik på, for meg er det rikdom å kunne dele livet med min kjære og kunne dele opplevelser med folk som betyr noe for meg/oss❣️I sommer har jeg følt meg usedvanlig rik, vi fikk jo den beste julegave som tenkes kan; en uke ferie i Stallvika med alle våre kjære, og vi var gjester❣️ Nå har Sisselfamilien vært her etterpå i to uker, når jentene drar har vi vært 4 uker med våre kjære, og vi kunne være raus med klemmene❣️
    Håper resten av turen blir full av rike opplevelser å ta med seg videre i «minneboka» og husk at livet er akkurat nå, på godt og vondt, aller mest godt❣️

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s