Dag 3: Torsdagsstøtet

IMG_20220203_104240
Makrell i tomat
  • Dag 3: yoga + gå + sykkel
  • Dato: 2022-02-03
  • Yoga: 23 min (1.15 tilsvarer km)
  • Gåing 1: 1.50 km
  • Sykkel: 20.14 km
  • Gåing 2: 0.76 km
  • Steg: 10974
  • Totalt i dag: 23.55 km
  • Totalt: 88.79 km

Det er interessant å se det folk kaller kjærlighet, er en ego-drevet funksjon.

Avhengig av andres kjærlighet, støtte, godkjenning for å leve det livet man lever fordi man hele tiden søker ut for aksept og på en eller annen måte blir en alltid banket opp i et slikt system, fordi det blir aldri bra nok. Mens trikset er å vende nesetippen innover og finne en selv aksept og selvrespekt og ha selvomsorgen nok til å våge å være og leve det livet som er ment for en. Sikkert derfor alle religioner snakker om at folk må se innover, fordi det behøves så sterkt. Ser du utover hele tiden, stenger du hjertet ditt, så enkelt er det. Ser du utover for å vinne respekt tilpasser du deg i stedet for å gå ut i verden med din egen selvrespekt inntakt. Folk driver å vanner andres hager for å bli likt. I stedet for å drive med egenvanning og bli sterk. Folk tror at de blir bedre mennesker av å fixe ting utenfor seg selv, i stedet for å være i orden selv. Det er ihvertfall en bedre løsning og en bedre kjærlighet å motta når det ikke er ego-drevet,.

I dag er det nesten helg Trondhjæmsværet er klart og kaldt. Torsdag er blitt en ny favorittdag. Det er bare å bevege seg.

Innsikt: Et sunt menneske lar seg ikke lede av egoet.

Dag3
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s