Dag 15: En god tirsdag

  • Dag 15: yoga + sykling+fingåing
  • Dato: 2022-02-15
  • Yoga: 15 min (tilsv 0.75 km)
  • Sykkel: 17.16 km
  • Fingåing: 0.41 km
  • Steg: 10142
  • Totalt i dag: 18.32 km
  • Totalt: 286.80 km

HALVGÅTT LØP, og over halvveis. Det ordner seg.

Jeg er nå en kvinne mellom 90 og 100 kilo kan man si. Nærmere hundre da, siden jeg bare har vært i nærheten av 99 i en uke, men det er en psykisk barrière over og under hundre. Alt blir lettere og jeg har ikke vondt noe sted.

I dag syklet jeg til St Olav hvor jeg går fast i forbindelse med lymfesystemet som ble operert bort og for å forhindre ødem bruker jeg konstant kompresjonsarm og hanske. Det funker kule. Hun var veldig fornøyd med svømmeopplegget mitt. Svømming har 4 ganger kompresjonseffekt på armen og som overvektig er svømming det aller aller beste.

Nei, det er fint lite å beklage seg over og da er det vel bare å la være å skrive også. 🙂

Innsikt: stø kurs gir ekstra 神祕

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s