Dag 16: Valgets kvaler

P2160704
 • Dag 16: yoga + sykling + vandring + svømming
 • Dato: 2022-02-16
 • Yoga: 11 min (tilsv. 0.55 km)
 • Sykkel 1: 6.45 km
 • Svømming: 1950 m
 • Sykkel 2: 6.95 km
 • Vandring: 4.76 km
 • Steg: 12725
 • Totalt i dag: 20.66 km
 • Totalt: 307.46 km

Når du forstår at å hengi seg til «for mye av noe» bare forsterker seg og er en umoden oppførsel i forhold til å være en upåklagelig oppegående person, som har disiplin og respekt for seg selv er det enklere og gøyere å velge en litt strammere hverdag. Hvis du vil at drive’n og spirit’en og 神祕 skal bo i deg for alltid og ikke bare for en kort stund, velger du «the hard way». Men det må selvsagt finnes slakk og muligheter for å nyte, men det er noe man gir seg selv og ikke bare «blir sånn».

Jeg tolererer ikke å være så overvektig som jeg er, men jeg aksepterer at jeg er det uten å banke meg selv opp mer. Det er sykt vanskelig å få fart på forbrenningen, men jeg nekter å slanke meg, for det har alltid handlet om «for strenge regler» og mye følerier. Jeg tror på den langsiktige planen om å være aktiv og leve sunt og jeg har ikke noe mål om å bli slank. Jeg vil for alltid være kraftig, men håper at kroppen reagerer positivt på innsatsen min. Jeg har satt en standard for meg selv og da får jeg et resultat som jeg aksepterer og er verd.

Jeg er ikke et offer for hvordan andre har behandlet meg, men jeg har lært meg å beskytte meg selv bedre, både mentalt, emosjonelt og laget meg selv et større rom for selvomsorg. Jeg lar ikke andre få behandle meg dårlig, eller som en selvfølge, eller en som det går an å bruke når de er langt nede, lenger. Selvrespekt er en nøkkel til å bruke dagene som kommer og går, uten å sause de vekk med fortidens sår eller fremtidens luftslott.

Deler et dikt Dag Furuholmen:

Sang TIL LIVET

Hvorfor vil du ikke
Være her
Så hun
I friskheten
Som er nå
I stedet for å vandre på gravene
Av din fortid
Eller de luftige slottene
Av fremtid
Så hun
Hvorfor ikke kjenne vinden
Som rører deg
Som en sang
Du må lytte nøye
For å fatte
Verdens skjønnhet

Innsikt: Du får det du aksepterer og det du synes du er verd.

Reklame

2 kommentarer om “Dag 16: Valgets kvaler

  1. Jotakk, men så er jeg ikke i full jobb som du, men når det er sagt. Bernt holder følge med meg og han jobber fullt, så det skulle være mulig. Man må vel ville det nok, antagelig 😍

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s