Forberedelser del 3

Jeg har før nevnt Mr. Xxx. Det er boost’en du kjenner når du holder fast lenge nok i noe nytt til at det er integrert som en god vane. Når du tenker på å slakke av fra nye gode rutiner, er det ikke ‘den ene gangen’ som betyr noe, den ene gangen kan gjøre godt, men når de gamle mønstrene puster deg i nakken og følelsen av intensitet kollapser det er fare på ferde.

Mr. Xxx må pumpes hardt i gang igjen og for hver gang det gjøres blir det tyngre. Mange av oss har drevet med å starte på nytt, sluttet, startet på nytt, gang på gang på gang.

Egoet forsøker å eie prosjektet med å enten trenere det i tankene eller ta æren for alt. Får nye kroppslige reaksjoner med vondt nye steder i kroppen. Bare tull. Bare nerver. Bare fordi jeg forsøker å gå en ny vei i stedet for de gamle oppgåtte stiene. Selv om jeg vet det er det slitsomt. Må snakke høyt for å greie å holde fast i det nye.

Nyter litt påske og deilig vær. Lurte på å sove i teltet i natt, men har tross alt bare noen uker igjen i sengen som er så god. Skal tidsnok få sove masse ute.

Til tross for litt slakk kjenner jeg Mr. Xxx puste liv i dagene mine. Gikk på trening i dag. Ikke fordi jeg hadde så veldig lyst, men fordi jeg vet at styrken kommer godt med når jeg er på vandring. En av traverne der spurte om formen var stigende, og jeg svarte som sant var at jeg ikke aner, kjenner ingen forskjell, men hadde sikkert merket det om jeg lot være å trene. Kjører 4×4 intervall som vanlig og 6 apparater. Uten å syte.

Bestemte meg for å sette opp telt i dag og gå igjennom tingene jeg har funnet frem for turen. Det var lurt. Har veid alt. Skal legge sammen og dele antall gram på hver ting etterhvert.

Innsikt: Det du gjør bra i dag har innvirkning på distansene langt der framme.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s