62: Sepstrup-Nørhoved

 • 8. juni 2019
 • Distanse: 17.8 km
 • Totalt: 1189.7 km
 • Økonomi:
  • Saldo fra i går: -639
  • Dagens: 500
  • Kost: 300
  • Losji: 100
  • Saldo: -539

Jeg elsker jo lørdagene hjemme, med spasertur, alene yoga, frukt, kaffe med Bernt, Popquiz osv, men jeg går ikke inn i de følelsene, for da blir jeg gal. I dag grillet familien i Trondheim og alt var duket for å bli sentimental, men jeg lar det være. Denne reisen skal være til og med oktober og jeg kan ikke «lefle» med annet enn det som er her, kan ikke gå ned «den gaten», det er en luremus å ønske seg noe annet enn det som er tilfelle.

Men når det er sagt, så begynner jeg å bli varm i trøyen. Nørhoved var en enorm overraskelse. Her er det også TV. På Sepstrup var det godt å være. Fikk meg en flått på kroppen, heldigvis var hun sykepleier, hun eieren, så hun hjalp meg med det. Hun arbeidet med brystkreftopererte og det ble en god prat.

Apropo redsler, så kan man mane de fram, sånn sykdomsfokus er verst. Jeg tror man kan tenke seg syk. Begynte å lure på høyre bryst, men jeg tror det er muskulært. Har vondt på nye uvante stedet. Ihvertfall fikk jeg roet ned de tankene. Som min fastlege sa, sist jeg var der, for over et år siden: «min arbeidsdag er fylt opp av 90 % friske folk, som tror de er syke».

Købmanden i Vrads

Stoppet hos en Købmann i dag. Det var en økologisk sjappe. Egentlig irriterende, for de hadde ikke en banan en gang, bare sånn honning, økologisk snop og masse rare greier. Traff to pilegrimsdamer der, som spurte masse og kanskje følger meg på blogg. De skulle telte. Glad det ikke er meg. I dag har det vært ullklær, full vinterpåkledning. Smussregn og striregn og masse vind.

Farvel til to pilegrimer jeg møtte

Jeg «sleper» jo rundt på dette teltet, men det er okei, en fin trygghet. Tenkte å bo i telt på Thorning, da jeg ble invadert av folk på rommet, men pilegrims vertene mente at gresset var for nysådd, så jeg sov på stuen i stedet for. Det blir mere teltliv om en uke når Bernt kommer. Savner det, men ikke aleine.

Ser på et program om Buddhister og taster samtidig på bloggen her. Myggstikkene klør og jeg prøver å se om det ble flere flått, tror jeg har berget. Kroppen var trøtt i dag. Glad det ikke var langt å gå. Så happy at det ikke ble noe sosialt her på Herberget.

Innsikt: Det går an å bestemme seg for at tankene ikke skal løpe løpsk og lage drama.

Reparasjoner må til
Godt utvalg i herberget
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s