63: Nørhoved-Kollemorten

 • 9. juni 2018
 • Distanse: 20.1 km
 • Totalt: 1209.8 km
 • Vær: Kaldt, men fint.
 • Økonomi:
  • Saldo fra i går: -539
  • Dagens: 500
  • Kost: 157 pluss 122
  • Losji: 100
  • Ny saldo: -418

Det var godt jeg kom meg ut på denne turen, før jeg ble for kravstor og for stiv. Hit jeg er kommet, på Kollemorten er det enkle hytter, som ikke har vært vasket i det siste. Do og dusj, et stykke unna, likeså. Det er ingen andre enn meg her. Jeg er ikke så redd som jeg var i starten, men jeg tror ikke jeg gidder å dusje her, venter til i morgen, som da blir på en camping, pga avstandene skal passe med formen.

Vært en god dag. Funnet roen. Sitter lenge i pausene, når det ikke blåser og solen varmer littegranne.

Kostholdet på turen går knallbra. Kom til en butikk etter 5 km i dag og noe inni meg ble lykkelig av å se melon og salat.

Startet med havregrøt med syltetøy i dag. Etter lunsjen og etter 3 km igjen måtte jeg ha en skive (dansk rugbrød funker) med ost. Etter 5 km til, en banan og en müslibar, så rakk jeg akkurat butikken og fikk kjøpt mere salat, noen reker og Crème Fraîche.

Melk, banan og eple til i morgen.

Selv om jeg er gjennomnorsk og synes at det er morsomt at de selger alkohol på butikk både 1. og 2. pinsedag, så har jeg nå vent meg til at alkohol er billig og overalt og jeg gidder ikke å drikke vin hver dag. I dag er det en Tuborg light, blogging og natta.

En fabelaktig sak er at jeg ikke har veid meg på 6 uker. Tenker ikke på det på samme måten. Har ikke dette rigide systemet i hodet mitt, som jeg bruker å ha hjemme. Koser meg med maten jeg inntar. Har ingen dårlig samvittighet når jeg drikker øl eller vin. Ostepop har jeg besluttet er lov i helgene, men denne helgen var det ikke å få tak i, så da ble det ikke noe. Har kun spist en pizza og det var den andre dagen i DK, sammen med Bernt og den var jo fantastisk. Har ikke følt for noe søppelmat eller søtt. Kroppen trenger ordentlig næring og det går jeg for.

Har ikke sett meg i et langt speil på lenge. Bare sånne toalettspeil. Og det er like greit. Ikke det at jeg ikke liker å se meg i speilet, men den indre kritikeren når jeg ser meg i et speil liker jeg ikke. Og fraværet av kritikeren er godt. Fabelaktig i grunnen. Men, som sagt, gleder meg til et hotell med en dyne, langt speil, reint bad med varme i gulvet. Det skal nytes til det fulle.

Hvis jeg går hver dag er jeg på tyskegrensen neste søndag og det er jo innenfor. Men skal ikke sette det opp som noe mål, skal fortsatt være på en reise hvor jeg lytter til hva kroppen trenger.

Innsikt: mye å lære mellom 50 og 60

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s